5 nejoblíbenějších dlouhých šatů od LOU

2023-10-10

Sezóna jaro/léto 2019 je bezesporu velkým návratem dlouhých šatů. Koktejlové nebo plážové šaty v maxi délce tak triumfují mezi ženami všech věkových kategorií, všech postav. Správné barvy a chytře kombinované střihy působí jemně a omlazují. Co pro vás máme v obchodě? Podívejte se sami.

Czytaj więcej
5 nejoblíbenějších dlouhých šatů od LOU

Maximální okouzlení

Sezóna jaro - léto 2022 je jednoznačně velkým návratem dlouhých šatů. Takto koktejlové šaty nebo plážové maxi šaty slaví úspěchy mezi ženami všech věkových kategorií a postav. Správné barvy a šikovné střihy získávají na jemnosti a omlazují. Jaké návrhy jsme proto připravili ve svém obchodě? Podívejte se sami.

Maxi-dlouhé šaty

Vlnící se rukávy

Efektní rukávy jsou skutečnou ozdobou každého šatu. Zase střihy s odhalenými rameny - jak se nazývají originální výřezy na horní části šatu - dělají každou ženu v takové kreaci ohromující. šaty FALLON ZELENÁ jsou ideálním příkladem minimalistického šatu, který díky střihu a vznešené barvě látky mile překvapí na společenských setkáních.

Quintessence ženskosti

Design, móda a luxus. Kvintesencí těchto tří slov je červený dlouhý šat Helen. Silná barva a nejpohodlnější střih tohoto léta jsou hitem ženského šatníku. Pokud patříte mezi odvážné ženy, které milují výrazné barvy, je tento model pro vás! Střih a barva šatů Helen jí dodávají více výrazu, ale nic nebrání tomu, abyste tento sexy vzhled předvedli i na romantické večeři nebo večírku s přítelkyněmi. Vznešená barva dokonale ilustruje ženskou smyslnou duši.

Pro letní siestu

Tvar kompletu Peggie je výrazem jemnosti a elegance zároveň. Vzdušný materiál v klasickém černém odstínu s romantickými volánky dodává lehkost každé postavě a odvážné rozeklané detaily zase udělají z kreace smyslnou záležitost. Volný střih je výhodný pro ženskou postavu, což ho činí vhodným na venkovní akce a dovolené procházky. Pokud se tedy rozhodnete pro boho styl - tento model může být vaší jedničkou!

Nasze propozycje

pixel